slider_lipdub

Een lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je met een groep je favoriete nummer nasynchroniseert. Zo’n videoclip duurt meestal ongeveer vier minuten en er werken tussen de 10 en soms wel 600 mensen aan mee. Het maken van een lipdub staat garant voor een middagje creativiteit, spontaniteit en hilariteit! Of je dit nu doet met een gemixte groep, een vrijgezellenfeest met vrouwen of een vrijgezellenfeest mannen.
De oorsprong van dit wereldwijde fenomeen ligt ergens in 2005. Wanneer soldaten uit het leger van het Verenigd Koninkrijk besluiten om een nieuw soort videoclip op te nemen. De lipdub is geboren en een rage barst los. Het succes van de formule zit hem waarschijnlijk in een aantal factoren: zo is het op de eerste plaats gewoon ontzettend leuk om een lipdub te maken. Daarnaast is het eindproduct ook uitermate geschikt om te gebruiken als promotie voor bedrijf, instelling of organisatie. Of bijvoorbeeld om op de bruiloft te laten zien aan alle gasten. De mogelijkheden zijn enorm. Van studenten intro tot politieke partij, van vrijgezellenfeest tot teambuilding sessie, een lipdub is altijd een passende invulling van jouw groepsactiviteit. Wij verzorgen lipdubs in elke stad, dorp of locatie in Nederland en Vlaanderen.

Een lipdub maken is een gezellige activiteit voor een bedrijfsuitje, teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest. Ideaal voor teambuilding, om cadeau te geven, als afscheid van een collega of ter promotie van uw bedrijf of school.