slider_dvd

Bij ITB Film & Multimedia kunt u ook terecht voor de vermenigvuldiging van uw bedrijfspresentaties, promo’s, eventregistraties op recordable mediadragers, zoals onder andere CD’s, DVD’s, USB sticks en MP3 spelers.
Ideaal voor promotionele, marketingdoeleinden dan wel speciale evenementen en zelfs al in kleine aantallen te bestellen. ITB Film & Multimedia is tevens uw partner voor het bedenken van het creatieve concept tot en met het ontwerp van uw speciale CD of DVD verpakking. Ook voor de organisatie en invulling van uw totaalproject kunt u bij ons terecht.

We produceren de CD & DVD’s in de meest uiteenlopende verpakkingen afhankelijk van de uitstraling die bij uw product past. Van de vertrouwde zwarte of transparante DVD boxen tot een chique digipak. Wat dacht u van een DVD als uitnodigingskaart? Een mini DVD van 8 cm wordt verpakt op een kaart. Op deze kaart wordt een afbeelding geplaatst die doorloopt over de dvd. Op deze DVD kan zowel bestaand materiaal of een persoonlijke boodschap/uitnodiging voor een evenement worden geplaatst. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om uw evenement te registreren en deze kaart als dank aan de gasten na te zenden!