slider_workshop
slider_media

U wordt onthaald door de crew van Universal Studio’s, natuurlijk op z’n Amerikaans : black coffee & donuts! Na de ontvangst wordt met de voorbereidingen begonnen, men wordt ingedeeld in één van de filmploegen. In iedere ploeg zijn natuurlijk acteurs, actrices, cameramannen en -vrouwen, stuntmannen en – vrouwen, iedereen die nodig is om een film te maken. Dit wordt allemaal gerealiseerd onder leiding van een professionele collega van Paul Verhoeven.

Het begin wordt gevuld met filmlessen, acteerlessen en scriptlezen. Na deze zeer vermoeiende kennismaking met de filmwereld wordt de droomwereld ‘Hollywood’ realiteit: echt filmen! De scripts worden omgezet in werkelijkheid, zo nodig en mogelijk op diverse locaties. Indien alle opnames klaar zijn gaan de films naar de montageset waarbij de jury al aanwezig is, het werk is gedaan en de partners van de filmsterren staan op hun helden te wachten. Natuurlijk kunnen de partners ook meedoen.

Het wordt tijd voor een borrel en het daarna soigneren voor de ‘Oscar’-uitreiking. Zoals bij alle Oscaruitreikingen staan de fans en fotografen al te wachten. De filmsterren en partners krijgen een cocktail aangereikt en de klanken van de bigband komen je al tegemoet. Men treedt de wereld van glitter and glamour binnen en wordt naar de voor hen gereserveerde plaats geleid. Wanneer ieder heeft plaatsgenomen worden alle zeer speciale gasten verwelkomd door de gastheer. Na het reeds geserveerde voorgerecht wordt het buffet geopend.
Tijdens het diner worden gedeeltes uit de genomineerde films op een big screen getoond waarna de Oscaruitreiking zal gaan plaatsvinden. Hier zal een professionele jury voor zorg dragen.
Na de uitreiking wordt het echt tijd om te gaan feesten; dansen, drinken, eten, kortom partytime! Gedurende de avond zullen er verschillende muziekstijlen ten gehore gebracht worden.